PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση για το διαγωνισμό προμηθειών εξέδωσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος


Ανακοίνωση για το θέμα του διαγωνισμού για προμήθεια αδρανών υλικών εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και η Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ». Αναλυτικά:

Η σαπίλα, η συναλλαγή, η διαφθορά και η παρακμή της καθεστωτικής Διοίκησης Παχατουρίδη αναδύονται ως ανυπόφορη δυσοσμία και μέσα από τη Διαύγεια.

Χρόνια τώρα αποτελούν πάγια τακτική, της προκλητικά καθεστωτικής Διοίκησης Παχατουρίδη,  οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί, οι αναθέσεις στα “δικά” τους παιδιά, η συναλλαγή και η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Πρόσφατα δημοσιοποιήσαμε και καταγγείλαμε τις αμέτρητες παρανομίες και παρατυπίες για την πρώην 1η παιδική χαρά, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με αλαζονεία κι απαξίωση από τη δημοτική αρχή. Και βέβαια δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που ο “Κώστας” έστηνε τη σημαδεμένη τράπουλα , προκειμένου οι “διαγωνισμοί” να πάνε στους ημέτερους χωρίς να δοθεί καμιά εξήγηση στον λαό του Περιστερίου , στο δημοτικό συμβούλιο και σ’ όποιον τους εγκαλούσε με αποδεικτικά στοιχεία. Η έπαρση της διοίκησης Παχατουρίδη, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο -όχι ανεξήγητα πάντως -καθώς το ποσοστό εκλογής τους ήταν το επιχείρημα που με θράσος ανέσυραν κάθε φορά που τους ασκούνταν κριτική ,ενώ ταυτόχρονα έχαιραν της ανοχής του κράτους και των εκάστοτε κυβερνήσεων κατά περίεργο και παράδοξο τρόπο. Η περίφημη “Λίστα Νικολούδη” (1) είχε αναφορά ακόμα και στον ίδιο τον κ. Παχατουρίδη (Φλεβάρη του 2014)συγκαταλέγοντάς τον ως έναν από τους τοπικούς άρχοντες που έκαναν ψευδείς δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων. Μετά τα γκάλοπ που έδειχναν πρωτιά Παχατουρίδη στις εκλογές και την διάψευση από τον ίδιο το δήμαρχο, η Λίστα Νικολούδη, εντελώς τυχαία θάφτηκε κι έκτοτε δεν αναφέρθηκε ποτέ τίποτα γι αυτήν σα να μην υπήρξε.(2)

Επειδή πύκνωσαν πολύ τα σύννεφα πάνω από τη δημοτική αρχή του Περιστερίου, ενώ βοά ο τόπος για παρανομίες, παρατυπίες, κακοδιοίκηση, ρεμούλες, κατασπατάληση και πλέον με την τρανή απόδειξη στημένων “διαγωνισμών” στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , επιτέλους,  ας παρέμβουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές , να αποδείξουν , αν πρόκειται για διαβλητές διαδικασίες και ωμή συναλλαγή ή “προβοκάτσια” όπως διατείνεται ο κ. Παχατουρίδης. Σε κάθε περίπτωση , και οι δημότες ,όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε ,πού πάνε τα χρήματα που πληρώνει ο Περιστεριώτικος Λαός από το υστέρημά του. Δηλώνω υπεύθυνα δε, σε ό,τι με αφορά ως δημοτικό σύμβουλο πρωτίστως και ως δημότη , δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω για την αναζήτηση της αλήθειας ,του δικαίου, της διαύγειας και της νομιμότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment