PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωσε Δημήτρη Γροντή ο Ατρόμητος


Με την φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Δημήτρης Γροντής, ο οποίος αφού έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα μας. Ο Τραϊανός Δέλλας τον γνωρίζει καλά και άναψε το… πράσινο φως για να γίνει ο νεαρός ταλαντούχος μέσος κάτοικος Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γροντή!

Στην ποδοσφαιρική μας σκακιέρα προστίθεται ένας χρήσιμος «στρατιώτης».

Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» μαζί με τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Γροντής που γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1994 στο μαρτυρικό Δίστομο είναι ένας εξελίξιμος, ταλαντούχος και υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων που παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και μπορεί να δώσει λύσεις άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Συνεργάστηκε στην ΑΕΚ για 2,5 χρόνια με τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα. Από το 2012 μέχρι φέτος φόρεσε συνολικά τη φανέλα της 45 φορές και πέτυχε 5 γκολ.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Δημήτρης Γροντής τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο και κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου νιώθοντας ότι έχω πολλά να δώσω.

Ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, ανεξάρτητα με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα και διοικείται από ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα, κάτι που το ένιωσα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, με περιμένει πολύ δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ από τη δική μου πλευρά για να φθάσει εκεί που πρέπει».

Ο Δημήτρης Γροντής θα φορέσει το νούμερο «32» στη φανέλα του».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment