Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Αναγκαία η αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβασης»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.

Αναγκαία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβασης, με τις απαιτούμενες προσαρμογές και διορθώσεις, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως «έχουμε συνείδηση των δεσμεύσεών μας».

«Έχουμε μια νέα κυβέρνηση αξιόπιστη, που πιστεύει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και έχουμε συνείδηση των δεσμεύσεών μας. Θέλουμε να κινηθούμε σε συνεννόηση και συνεργασία με τους εταίρους μας», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.

Όπως είπε οι «Ευρωπαίοι σοσιαλιστές προτίθενται να υιοθετήσουν κοινό ανακοινωθέν για την ανάπτυξη και την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας κάτι που αποτελεί κλεδί και για την Ελλάδα, καθώς θα πρέπει να τερματισθεί ο φαύλος κύκλος της ύφεσης και της ανεργίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment