PeristeriNews.gr
Οικονομία

Αμοιβή 31 εκ. ευρώ για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν ποτέ


Αμοιβή 31 εκ. ευρώ για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν δόθηκε από την ελληνική κυβέρνηση στο δικηγορικό γραφείο “Cleary Gottlieb Steen and Hamilton LLP” και την εταιρεία “Lazard Freres SAS”!

Αμοιβή 31 εκ. ευρώ για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν δόθηκε από την ελληνική κυβέρνηση στο δικηγορικό γραφείο “Cleary Gottlieb Steen and Hamilton LLP” και την εταιρεία “Lazard Freres SAS” σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»!

Την παροχή αμοιβής πάντως ενέκρινε η κυβέρνηση Παπαδήμου στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 3 της 2ηςΠράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. «Με τις διατάξεις αυτές νομιμοποιούνται εκ των υστέρων εξωφρενικές δημόσιες δαπάνες ύψους τουλάχιστον 31 εκ. ευρώ για αμοιβές συμβούλων οι οποίοι… παρείχαν υπηρεσίες για την υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου 2011 που δεν ίσχυσαν ποτέ!»υποστηρίζει η εφημερίδα.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» στην κριτική που ασκεί στην απόφαση πληρωμής, επικαλείται το γεγονός ότι οι υπηρεσίες αυτές αφορούν υπηρεσίες πριν την σύνοδο κορυφής στις 26/10/2011 για αποφάσεις που έπαυσαν να ισχύουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment