Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άμισθη ομάδα αντιμετώπισης προβλημάτων των μονάδων υγείας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η συγκρότηση άμισθης ολιγομελούς επιτελικής ομάδα συνεργασίας αποφασίσθηκε σήμερα από τον αρμόδιο υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Η συγκρότηση άμισθης ολιγομελούς επιτελικής ομάδα συνεργασίας, η οποία θα συντάξει πόρισμα σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία όλων των μονάδων υγείας της χώρας, αποφασίσθηκε σήμερα από τον αρμόδιο υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων του υπουργού με τους διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Στη συνάντηση ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ από τους διοικητές των νοσοκομείων ζητήθηκε ο περιορισμός των δαπανών, η ενίσχυση της διαφάνειας στις προμήθειες των νοσοκομείων και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε νοσοκομείου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ψίχουλα» τα μέτρα της ΔΕΘ – Απαιτεί 13ο και 14ο μισθό

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: «Εκατοντάδες κενά στα σχολεία – Δεν θα συμβιβαστούμε»

Peristerinews.gr Newsroom

Μετρό: Κλείνουν νωρίς 3 σταθμοί της Γραμμής 3 – Οι ώρες και η προσωρινή Χ24

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment