PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άλωσε την Τρίπολη και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου ο Ατρόμητος


Σε ένα συγκλονιστικό ματς που χρειάστηκε παράταση, ο Ατρόμητος επικράτησε της Τρίπολης εκτός έδρας με 1-3 και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν ανέβασε στροφές μετά την κανονική διάρκεια και πέτυχε τρία γκολ στην παράταση έναντι ενός των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε κάποιο γκολ, ωστόσο είχε καλές στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες. Η πρώτη σημαντική φάση έγινε λίγο αργά και συγκεκριμένα στο 21′ με τον Μουνάφο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Γιαννιώτη να πέφτει και να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, αλλά η μπάλα μετά το ωραίο σουτ του Μπαράλες σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε και στο 30′ έφτασεν με την σειρά τους κοντά στο γκολ, με τον Τζαβίδα μετά το γύρισμα του Τζοβάρα να στέλνει την μπάλα άουτ από το ένα μέτρο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 34′ έχασαν νέα ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να σταματάει εξαιρετικά τον Ροτάριου κρατώντας το μηδέν με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο ρυθμός να ήταν πιο αργός σε σχέση με το πρώτο, αλλά και πάλι είδαμε τα ίδια πράγματα. Δύο ομάδες που προσπαθούσαν να σκοράρουν, αλλά δεν μπορούσαν να το κάνουν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 0-1, με τον Παπαδόπουλο να νικάει με εξαιρετική επέμβαση τον Κούεν.

Άλλη μια μεγάλη φάση του Μουνίθ λίγο πριν τη λήξη δεν μετουσιώθηκε σε τέρμα και οι δυο ομάδες πήγαν στην παράταση.

Εκεί οι Περιστεριώτες κατάφεραν στο 94′ να κάνουν το 0-1 με ένα πολύ όμορφο γκολ του Κλωναρίδη. Ο Μουνίθ έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Κλωναρίδης με απευθείας σουτ νίκησε τον ανίκητο ως εκείνη την στιγμή Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και αφού αρχικά στο 96′ έχασαν με τον Κρεσπί μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 1-1, το έκαναν τελικά με τον Καστάνο στο 105′ μετά την σέντρα του Κρεσπί και κεφαλιά του παίκτη του Αστέρα.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς πήγαινε προς τα πέναλτι, οι «κυανόλευκοι» χτύπησαν δύο φορές παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση.

Αρχικά ο Κιάρτανσον με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε στο 112′ το 1-2 για να έρθει ο Μουνίθ με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (91′ Στάνκο), Άλβαρες (112′ Κωστέας), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46′ λ.τρ. Προύντζος), Σίτο (65′ Μπαρτόλο), Ριέρα (36′ Τιλίκα), Μπενίτο (65′ Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Αθανασίου (84’ Ντε Μποκ), Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67′ Μουνίθ), Φριντζόνσον (61′ Γκονζάλες), Ροτάριου (67′ Κλωναρίδης), Τζοβάρας (84′ Οικονομίδης), Τζαβίδας (100′ λ.τρ. Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment