Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει» (vid)

Την πεποίθηση του ότι “η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει” εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της ομιλίας του σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Περιστέρι.

Όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτός είναι “ο λόγος για τον οποίο δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές ο κος Μητσοτάκης” και “για τον οποίο δε θα αντέξει για πολύ”. “Γιατί βλέπω στα πρόσωπά σας τη σιγουριά. Βλέπω στα πρόσωπά σας το αύριο. Γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι. Γιατί η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει. Γιατί όποτε και να στηθούν οι κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά”.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην “υπόσχεση” που έδωσε το βράδυ των εκλογών του 2019, “όταν έκλεινε ένας κύκλος μιας συγκλονιστικής πορείας” με “ένα διόλου ευκαταφρόνητο σχεδόν 32% στην κάλπη”, ότι θα αντιστοιχηθεί “ο εκλογικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ”, προκειμένου να φτιαχτεί “ένα μεγάλο, μαζικό και λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς”.

“Και να που σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το 3ο Συνέδριό του και την εκλογική διαδικασία της 15ης του Μάη, δεν είναι απλά άλλο ένα κόμμα. Έστω μεγαλύτερο. Είναι ένα άλλο κόμμα”, υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας, καλωσορίζοντας τα 110.000 “νέα μέλη του κόμματος”.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία:

Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Ο Γενς Στόλτενμπεργκ μιμείται τον Πόντιο Πιλάτο

Peristeri News

Άδ. Γεωργιάδης: Κανένα blackout στην Ελλάδα τον χειμώνα

Peristeri News

Leave a Comment