PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Το κρυφτoύλι με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος


«Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια με τους θεσμούς και με την εθνική ασφάλεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

«Το κρυφτoύλι με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος. Ήρθα σήμερα στην ΑΔΑΕ και ζήτησα από τον πρόεδρο της Αρχής – όπως ο νόμος ορίζει να έχω πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, δικαστές, αλλά και αρχηγούς ή αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και έχουν υπογραφεί την τελευταία τριετία» ανέφερε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος προ ημερών είχε συναντηθεί και με τον εισαγγελέα του Aρείου Πάγου για το θέμα των παρακολουθήσεων.

«Με τους θεσμούς της χώρας και της δημοκρατίας δεν θα παίζουμε. Πόσω μάλλον με την εθνική ασφάλεια παιχνίδια δεν πρόκειται να ανεχθούμε» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment