PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Θα συνεδριάσουν άμεσα τα συλλογικά μας όργανα


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφει η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά αρνητικό. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και του έδωσα συγχαρητήρια. Οι αγώνες έχουν νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος δεν έχει κλείσει θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Δεν έχουμε περιθώριο χρόνου, πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω του εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τη συντριπτική ήττα που καταγράφουν τα αποτελέσματα για το κόμμα του, ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν συγκεντρωμένοι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Προσπαθώντας να αποφύγει τις «δύσκολες» ερωτήσεις, δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε και αμέσως κατευθύνθηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με Ευκλείδη Τσακαλώτο, Μιχάλη Καλόγηρου, Ράνια Σβίγκου, Γιώργο Βασιλειάδη και Αλέκο Φλαμπουράρη.

Την ίδια ώρα, τα στελέχη του κόμματος με εμφανή αμηχανία παρακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε πηγαδάκια στελεχών, συζητείται η μεγάλη διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία, με πολλούς να αναρωτιούνται «τις πταίει». Σε ερωτήματα για την επόμενη ημέρα αλλά και πώς βλέπει το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του κόμματος απαντάνε ότι βρίσκονται σε αναμονή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment