Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών

«Λίγη» μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στηλιτεύοντας την κυβερνητική πολιτική στη διαχείριση της πανδημίας.

«Την περασμένη Τετάρτη οι επιστήμονες με ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών. Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων. Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι;» αναφέρει συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Twitter και προσθέτει: «Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών».

Βάλλει παράλληλα προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, καλώντας τον «να επιστρέψει από τις διακοπές του» και να λάβει άμεσα ουσιαστικά μέτρα.

«Με διπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία μέρα, ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του. Να επιστρέψει σήμερα κιόλας, να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα που τόσο καιρό ζητάμε και εμείς και οι επιστήμονες» γράφει στο tweet του.

Related posts

Πτήση τουρκικού drone πάνω από την Κίναρο

Peristeri News

Υπ. Υγείας: Αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα το φθινόπωρο

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των ομογενών

Peristeri News

Leave a Comment