PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών


«Λίγη» μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στηλιτεύοντας την κυβερνητική πολιτική στη διαχείριση της πανδημίας.

«Την περασμένη Τετάρτη οι επιστήμονες με ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών. Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων. Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι;» αναφέρει συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Twitter και προσθέτει: «Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών».

Βάλλει παράλληλα προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, καλώντας τον «να επιστρέψει από τις διακοπές του» και να λάβει άμεσα ουσιαστικά μέτρα.

«Με διπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία μέρα, ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του. Να επιστρέψει σήμερα κιόλας, να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα που τόσο καιρό ζητάμε και εμείς και οι επιστήμονες» γράφει στο tweet του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment