PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλ. Σταυρούλιας: «Προσπαθούμε να μην χρεοκοπήσουμε στον κοινωνικό μας ρόλο»


Για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Περιστερίου μιλάει στο «PeristeriNews.gr» ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβουλίων της Αττικής για τις συνεχείς περικοπές στη χρηματοδότηση από το κράτος, αναλύει την κατάσταση σε αποκλειστική συνέντευξη στο «PeristeriNews.gr» ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης Αλέξης Σταυρούλιας.

Σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου ο κ. Σταυρούλιας υπογραμμίζει ότι οι περικοπές στα έσοδα την τελευταία διετία έχουν φτάσει στο 50%, ενώ στη μισθοδοσία των εργαζομένων στο 40%.

Αναφέρει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να μην χρεοκοπήσει ο Δήμος στον ουσιαστικό του ρόλο, όπως είναι η κοινωνική πολιτική, τα σχολεία, τα ΚΑΠΗ, ο αθλητισμός, η καθαριότητα, κ.α.

Ξεκαθαρίζει ότι η συνετή οικονομική πολιτική τον έχει φέρει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλους Δήμους της χώρας μας.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών τονίζει ότι ο ρόλος των αιρετών δεν είναι να στηρίζονται σε νούμερα και αριθμούς, αλλά να διαχειριστούν 400 χιλιάδες ψυχές που έχουν εγκαταλειφθεί από την κεντρική πολιτική σκηνική και έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους στην Δημοτική Αρχή Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment