PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ.Παπαρήγα: «Η κατάσταση θα χειροτερέψει»


Ανέφερε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

«Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, θα χειροτερέψει και πρέπει το εργατικό-λαϊκό κίνημα να συγκεντρώσει δυνάμεις, ώστε να την αντιπαλέψει» ανέφερε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ερωτηθείσα αν ορισμένες μορφές αγώνα «όπως κλείσιμο λιμανιών κ.λπ.» έχουν απομακρύνει κόσμο, η κα Παπαρήγα είπε ότι «δεν αναγορεύουμε “στο Α και το Ω” ορισμένες μορφές πάλης, ωστόσο, όσο οξύνονται τα προβλήματα, αντίστοιχες πρέπει να είναι και οι μορφές πάλης».

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι μορφές πάλης από μόνες τους δεν προσφέρουν τίποτα και το ζήτημα είναι στο περιεχόμενο και την κατεύθυνση της πάλης», ενώ πρόσθεσε ότι «αυτήν τη στιγμή, κάθε γειτονιά και κάθε χώρος δουλειάς πρέπει να γίνει χώρος συγκέντρωσης δυνάμεων και ανταλλαγής απόψεων με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λαϊκή συμμετοχή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η κα Παπαρήγα είπε ότι «από μια πορεία στο κέντρο, μετράμε πολύ περισσότερο τις συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους δουλειάς», ενώ απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε ότι «όταν οι αγώνες είναι υποταγμένοι στην επόμενη εκλογική μάχη, και κουράζουν και απογοητεύουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment