PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ακιντζί: Η αλλαγή είναι προ των πυλών


Η ομόσπονδη Κύπρος θα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε ο Ακιντζί και υπογράμμισε ότι η εναρμόνιση θα πρέπει να αρχίσει νωρίς για τους Τουρκοκυπρίους.

«Η αλλαγή είναι προ των πυλών», δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, σε εκδήλωση επιχειρηματικών συνδέσμων στα κατεχόμενα, εκτιμώντας ότι με την ειρήνη και τη σταθερότητα θα υπάρξει μεγάλη οικονομική άνοδος στην Κύπρο.

Ο κ. Ακιντζί είπε ότι την τελική απόφαση θα την λάβει ο κόσμος, συμπληρώνοντας ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γιατί πρώτα θα δώσουν την έγκρισή τους οι ηγέτες και μετά θα προτείνουν τη λύση στους πολίτες.

Ως ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, είπε πως θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, τονίζοντας όμως ότι «θα πρέπει να γίνουν σεβαστά και τα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων».

Η ομόσπονδη Κύπρος θα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε ο Ακιντζί και υπογράμμισε ότι η εναρμόνιση θα πρέπει να αρχίσει νωρίς για τους Τουρκοκυπρίους. Εκτίμησε,μ μάλιστα, ότι με την ειρήνη και τη σταθερότητα θα επέλθει οικονομική «έκρηξη» στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment