PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αιχμές ΔΗΜΑΡ σε ΣΥΡΙΖΑ


Σύννεφα στο θετικό κλίμα της πρώτης ημέρας των διερευνητικών εντολών προέκυψαν χθες μεταξύ της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύννεφα στο θετικό κλίμα της πρώτης ημέρας των διερευνητικών εντολών προέκυψαν χθες μεταξύ της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη της πρώτης να κατηγορούν τον δεύτερο ότι στην πραγματικότητα δεν θέλει σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς.

Ωστόσο, διάσταση απόψεων υπάρχει και στο εσωτερικό της ίδιας της ΔΗΜΑΡ καθώς κάποια στελέχη θεωρούν ότι η στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίζει τον φιλοευρωπαϊκό χαρακτήρα του κόμματος και θα του κάνει «ζημιά στην κάλπη», ενώ άλλα πιστεύουν ότι το κόμμα είναι δύσκολο να προχωρήσει μόνο του, γι’ αυτό βλέπουν θετικά τη συνεργασία μαζί του.

Χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος επιτέθηκε κατά της ηγεσίας της Κουμουνδούρου λέγοντας: «Λέμε του κ. Τσίπρα “βλέπεις ότι τα υπόλοιπα κόμματα σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κυβέρνηση. Κάν’ το πράξη και μην κάνεις προεκλογικά κολπάκια”. Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει την εντολή και αντί να τη διαχειρίζεται κανονικά, πάει και βλέπει κοινωνικούς εταίρους, κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο. Αυτές οι κινήσεις είναι προεκλογικού χαρακτήρα και όχι είσπραξης της λαϊκής εντολής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment