PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Αγορές για νεογέννητα


Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να αγοράσετε για ένα νεογέννητο, αλλά τα καλύτερα δώρα για τα μωρά είναι αυτά που θα τα βοηθήσουν να κοιμηθούν καλά.

Είναι δύσκολο να είσαι νέος γονιός. Όταν γεννηθεί το μωρό σας, θα θέλετε να περνάτε όλο το χρόνο σας μαζί του. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια από τους φίλους και την οικογένειά σας για να κάνετε ένα διάλειμμα από καιρό σε καιρό.

Τα καλύτερα δώρα για τις νέες μαμάδες είναι αυτά που θα τις βοηθήσουν να διατηρήσουν τη λογική τους όσο προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή με ένα νεογέννητο. Και τι καλύτερο από αυτά τα αντικείμενα; Θα κρατήσουν τα χέρια της ελεύθερα, το μυαλό της ήρεμο και την καρδιά της γεμάτη αγάπη!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάθε νέα μητέρα είναι πώς θα φροντίσει το μωρό της. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν φύγετε από το νοσοκομείο μετά τον τοκετό, όπως ο θηλασμός ή οι αλλαγές πάνας. Και αυτές οι δύο εργασίες συχνά γίνονται ταυτόχρονα, ενώ είστε ξαπλωμένοι με το νεογέννητο στο ένα σας χέρι και χρησιμοποιείτε το άλλο χέρι για να αλλάξετε πάνες. Η λύση; Αλλαξιέρες μωρού https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ , πχ ένα μαξιλάρι αλλαγής μωρών, και πάνες αγκαλιάς https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/cotton-muslin/ !

Μια άλλη εξαιρετική ιδέα δώρου για τις νέες μητέρες είναι ένα σουτιέν θηλασμού. Αυτά τα σουτιέν έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις μητέρες να θηλάζουν τα μωρά τους χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν ειδικά ρούχα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σχήματα, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας!

Ο Θερμαντήρας μωρομάντηλων είναι άλλο ένα απαραίτητο αντικείμενο για τις μαμάδες που βρίσκονται όλη μέρα εν κινήσει με τα μωρά και τα νήπια τους. Αυτός ο θερμαντήρας κρατάει τα μωρομάντηλα ζεστά, ώστε να μην παγώνουν κατά τους χειμερινούς μήνες ή να κρυώνουν πολύ γρήγορα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν είστε έξω και φροντίζετε τις δουλειές σας ή παίζετε με τα παιδιά σας στο πάρκο.

Αν πρόκειται να βγείτε έξω για περισσότερο από μία ή δύο ώρες και θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα με άλλα πράγματα (όπως το τάισμα), τότε σκεφτείτε να πάρετε ένα φορητό κάθισμα κούνιας/πλάτης.

Οι τσάντες πάνας είναι ένα από εκείνα τα δώρα που είναι πραγματικά πρακτικά αλλά και πολύ διασκεδαστικά! Κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη αυτές τις μέρες – μπορείτε να πάρετε αυτές που μοιάζουν με κανονικές τσάντες ή αυτές που μοιάζουν με σακίδια πλάτης, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα με ευκολία. Βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε μία που έχει πολλές τσέπες και θήκες, ώστε να είναι εύκολο να οργανώσετε τα πάντα μέσα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment