PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αγωγός Oμβρίων Υδάτων από το Δήμο Ιλίου στην οδό Καλπακίου


Δρομολογήθηκε επιτέλους η λύση ενός σημαντικού προβλήματος με την ένταξη του τελευταίου μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στο Δήμο Ιλίου.

Δρομολογήθηκε επιτέλους η λύση ενός σημαντικού προβλήματος με την ένταξη του τελευταίου μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στο Δήμο Ιλίου, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ περίπου, το οποίο και θα προηγηθεί του επίσης μεγάλου έργου της διάνοιξης της Λεωφόρου Θηβών, με την ολοκλήρωση του οποίου θα επιλυθούν οριστικά χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής.

Με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αθηνών σε συνεδρίαση του στις 2 Νοεμβρίου 2011, στην οποία παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, εγκρίθηκε η υποβολή των τεχνικών Δελτίων για την κατασκευή του έργου «Αγωγός Oμβρίων Υδάτων Οδού Καλπακίου» .

Εκ μέρους των πολιτών του Δήμου Ιλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αθηνών κ. Ι. Σγουρό καθώς και ολόκληρο το Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Ιλίου θα συνεχίσει να διεκδικεί αδιάκοπα και άλλα έργα που θα επιλύουν σημαντικά προβλήματα της πόλης μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment