PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του 50 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα


Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 28χρονης που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε μόλις 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου η 28χρονη είχε πάει να καταγγείλει τον 39χρονο άνδρα για απειλές και εκφοβισμό.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό, επειδή όπως η ίδια η 28χρονη ανέφερε σε φιλικά της πρόσωπα, ο 39χρονος την απειλούσε, ήταν βίαιος και είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Η απόφαση αυτή, δεν άρεσε καθόλου στον κατηγορούμενο, ο οποίος σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενοχλούσε τηλεφωνικά ή εμφανιζόταν μπροστά της, ζητώντας της να αλλάξει γνώμη για τη σχέση τους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη αργά χθες το βράδυ, όπου ο 39χρονος περίμενε την πρώην σύντροφο του να γυρίσει στο σπίτι της. Ο δράστης, φέρεται να την πλησίασε και άρχισε να της μιλά. Βλέποντας την άρνηση της 28χρονης, ο κατηγορούμενος άρχισε να την απειλεί πως θα της κάνει κακό. Η κοπέλα κάλεσε έναν φίλο της ώστε να τη συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταγγείλει τη συμπεριφορά του. Όντως, ο νεαρός συναντήθηκε με την 28χρονη και τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Φαίνεται πως ο 39χρονος τους παρακολουθούσε και έστησε καρτέρι πίσω από αυτοκίνητα σε μικρή απόσταση από την είσοδο του τμήματος.

Στο τμήμα, η γυναίκα κατήγγειλε τις απειλές του πρώην συντρόφου της, ζητώντας από τον αξιωματικό υπηρεσίας να της παραχωρηθεί φύλαξη, καθώς φοβάται για τη ζωή της. Ο υπεύθυνος του τμήματος, της ζήτησε να καλέσει το «100» καθώς το τμήμα δεν διέθετε επαρκή δύναμη για να της παραχωρήσει φύλαξη. Προφανώς, η κοπέλα δεν κατάφερε να βρει άκρη και έφυγε άπραγη, συνοδευόμενη πάντα από τον φίλο της, από το τμήμα. Ο 39χρονος, τους αιφνιδίασε και άρχισε να μαχαιρώνει ξανά και ξανά την 28χρονη. Ο φίλος της που είχε έρθει για να την προστατεύσει, προσπάθησε να αποτρέψει τη δολοφονία, ωστόσο η μανία του δράστη ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τον ακινητοποιήσει.

Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης αφού σκότωσε την πρώην σύντροφο του έστρεψε το μαχαίρι προς το λαιμό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί που πλησίαζαν ακούγοντας τις φωνές της κοπέλας και του φίλου της δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το φονικό και με ασθενοφόρο μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 39χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η 28χρονη, ένιωθε αφόρητη πίεση και φοβόταν πως οι απειλές του πρώην συντρόφου της θα γίνονταν πραγματικότητα. Για αυτό τον λόγο πήγε στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς της, για να βρει προστασία. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κολωνός 12χρονη: Ισόβια για τον Ηλία Μίχο

Peristeri News

Συλλήψεις «παράνομων» παρκαδόρων στο Κολωνάκι

Peristeri News

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης

Peristeri News

Leave a Comment