Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αναμένεται να είναι από το απόγευμα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς αρκετοί εκδρομείς πρόκειται να αποδράσουν για το τριήμερο.

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αναμένεται να είναι από το απόγευμα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς αρκετοί εκδρομείς πρόκειται να αποδράσουν για το τριήμερο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν σήμερα 12 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν 15 δρομολόγια υδροπτέρυγων και 14 Φέρι για τον Αργοσαρωνικό.

Από τη Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί 8 αναχωρήσεις και από το Λαύριο 5. Αύριο Σάββατο από το λιμάνι του Πειραιά, θα αναχωρήσουν 7 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 14 Φέρι και 11 υδροπτέρυγα για τον Αργοσαρωνικό.

Από τη Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί 7 δρομολόγια και 4 από το Λαύριο. Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να βρίσκονται πιο νωρίς στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νοσοκομείο Νίκαιας: Πάνω από 16.500 χρωστούμενα ρεπό σε νοσηλευτές και τραυματιοφορείς

Peristerinews.gr Newsroom

Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Peristerinews.gr Newsroom

Πετρούπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment