PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αφήγηση παιδικού βιβλίου σε μικρούς μαθητές από τον Ανδρέα Παχατουρίδη


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αφηγήθηκε παιδικές ιστορίες σε μικρά παιδιά, που βρέθηκαν στις 6 Απριλίου 2022 στη Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Ο κ. Παχατουρίδης συνομίλησε με τους μαθητές της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ακούγοντας τις δικές τους σκέψεις και απορίες για το παιδικό αφήγημα, αλλά και με τους εκπαιδευτικούς, σημειώνοντας ότι τα παιδιά είναι το καλύτερο Περιστέρι, είναι η ελπίδα για το μέλλον της πόλης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια μια πρωτοπόρα δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο, τη Λέσχη Παραμυθιού με αφηγήσεις παραμυθιών για τα παιδιά.

Στην αφήγηση του Δημάρχου, εκτός από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικός, παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Δημάρχου Χρήστος Γαλαριώτης, η Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια και ο Υπεύθυνος της Λέσχης Παραμυθιού, Εκπαιδευτικός Αλέξανδρος Πατσής, η Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας Χρυσάνθη Σπυροπούλου – Σπανού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment