PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΑΔΕΔΥ: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής


Τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια της Κυριακής 8 Μαΐου για την Πρωτομαγιά προανήγγειλε η ΑΔΕΔΥ στα οποία, όπως σημειώνει στο μήνυμά της, το επίκαιρο σύνθημα είναι «Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την πλήρη ανατροπή των μνημονίων» και ότι οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχουν άλλες θυσίες.

Όπως αναφέρεται «η Κυριακή 8 Μαΐου 2016, είναι ημέρα απεργίας για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο εμπόριο, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των μεγαλοκαταστηματαρχών, για κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Διακαής πόθος, βέβαια, συνολικά του κεφαλαίου και της εργοδοσίας ήταν και είναι να καταργήσει ένα από τα τελευταία εργατικά δικαιώματα του προηγούμενου αιώνα. Εμείς, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, καλούμαστε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να σταματήσουμε την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών, να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου».

Το συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment