PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να ανοίξουμε με ασφάλεια την αγορά


Ασφυκτικά εμπόδια στο να ανοίξει με ασφάλεια η αγορά, δημιουργούν οι συνεχόμενες πορείες, η επιβάρυνση του συστήματος υγείας σε υπέρμετρο βαθμό, αλλά και η λεγόμενη βρετανική μετάλλαξη, τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το υπουργείο έχει επικεντρωθεί στην εύρεση τρόπων ως προς την κατεύθυνση ασφαλούς λειτουργίας της αγοράς.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8, πρόσθεσε ότι και η αγορά είναι πλέον σε κρίσιμο σημείο και ο κόσμος είναι σε σημείο βρασμού. «Προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή, δεν είναι εύκολη άσκηση. Παραμένω αισιόδοξος ότι θα βρούμε τρόπο να ανοίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την βάπτιση στην οποία συμμετείχε ως νονός, για την οποία δέχτηκε έντονη κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός απάντησε ότι «Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ στην Πολιτική Προστασία και να ρωτήσετε αν υπήρξε υπουργική παρέμβαση για την έκδοση της άδειας. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια. Όταν πήραν την άδεια και μου είπαν ότι την έχουν, πήγα γιατί με είχαν τιμήσει με την πρόσκληση».

«Για τους λόγους θα ρωτήσετε την οικογένεια. Μπορώ εγώ να πω τους οικογενειακούς λόγους στο ραδιόφωνο; Δεν είναι δική μου δουλειά, πρέπει να ρωτήσετε την οικογένεια και την υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι στο μυστήριο παρευρίσκονταν έξι άτομα. «Ήμασταν εγώ, οι γονείς και ο ιερέας σε άδεια εκκλησία. Πάντα ανακοινώνω αυτά που κάνω. Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω. Έχω λόγο να αποκρύψω κάτι που έκανα νόμιμα;» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για το εάν αν έχουν υπάρξει κι άλλες ειδικές άδειες, ανέφερε ότι «από ότι πληροφορήθηκα και εγώ τώρα, έχουν υπάρξει κι άλλες. Δεν ήταν μόνο αυτή». «Όλα αυτά τα λέω για τον κόσμο, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί για τον ΣΥΡΙΖΑ, αν ήθελα να μιλάω με ΣΥΡΙΖαιϊκή διάλεκτο, θα τους έκανα το ερώτημα: αν έπαιρνα μια κολυμπήθρα και πήγαινα σε μια διαδήλωση υπέρ του Κουφοντίνα και έκανα τα βαπτίσια μέσα στη διαδήλωση, θα επιτρεπόταν;», ανέφερε.

«Πώς μπορεί να ανησυχεί κάποιος για τη διάδοση του κορωνοϊού σε μια εκκλησία με έξι άτομα αλλά ταυτόχρονα να καλεί σε συγκέντρωση υπέρ του Κουφοντίνα, κατά της αστυνομικής βίας, υπέρ του Τσίπρα ή οτιδήποτε άλλο; Μπορείς να κολλάς στο ένα αλλά όχι στο άλλο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα και τα δύο; Στέκει αυτό το επιχείρημα;» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι «Όλα έγιναν νόμιμα. Αν μπορούσα να πληρώσω πρόστιμο θα προτιμούσα να το πληρώσω, αλλά δεν μπορώ γιατί επικοινωνώντας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας μου είπαν είστε νόμιμος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment