PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν σταμάτησε τον Βόλο


Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Βόλου, κι ας έπαιζε στην έδρα του.

Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, όμως ο τραυματισμός του Μουνίθ στο 26′ άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Οι Βολιώτες πήραν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό μετά από πίεση η μπάλα ήρθε στην κατοχή του Κεσχρίντα που πλάσαρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ντέλετιτς «έγραψε» το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κόουλμαν μπήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να ισοφαρίσει γρήγορα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ με τον Φριντζόνσον, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Βόλου.

Όμως, ενώ οι γηπεδούζοι πίεζαν στο 54΄ ο Βόλος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν από γύρισμα του Τσοκάνη ο Φερνάντες δε δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 63΄, με τον Κλωναρίδη να βρίσκει το δοκάρι του Κλέιμαν κι αφού η μπάλα βρήκε όσο χρειαζόταν στα χέρια του τερματοφύλακα για να μην καταλήξει στα δίχτυα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Σουάρεθ Μαυρομμάτης Ντε Μποκ – Έντερ Γκονθάλεθ Κούεν (69’ Τζαβίδας) – Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ) Μουνίθ (26’ λ. τρ. Φριντζόνσον) Κλωναρίδης – Κιάρτανσον.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Σιέλης Εσκοβάλ Λούνα – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ντέλετιτς (73’ Πίρινεν) Μεσκίδα (62’ Νοκέρ) Πάολο Φέρναντεθ – Οζέγκοβιτς (87’ Κούτσιας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment