Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνεχάρη τις αθλήτριες του ΑΓΟΠ «MYPTAΛH»



Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, συνεχάρη τις αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου (ΑΓΟ) Περιστερίου «MYPTAΛH», που κατέκτησε για 4η συνεχόμενη χρονιά, δύο προκρίσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 στην Ιταλία, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου, η Εθνική Ομάδα Cheerleading Γυναικών και Εθνική Ομάδα Cheerleading Νεανίδων επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και έφεραν τα καλά νέα στον κ. Παχατουρίδη ότι το Περιστέρι περήφανο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες με 2 ομάδες.

Η Εθνική Προπονήτρια του ΑΓΟΠ «MYPTAΛH», Μπέττυ Σακελλάρη ενημέρωσε τον Δήμαρχο Περιστερίου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Αναστάσιο Θεοδωράκο και Παναγιώτη Λύκο ότι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε την 5η θέση 2022 και η Ομάδα Γυναικών την 8η θέση, που έγινε 1-3 Ιουλίου 2022 στο ΟΑΚΑ.

blank

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στους γονείς και την προπονήτριά τους κα Σακελλάρη, για τις μεγάλες επιτυχίες, που έκαναν υπερήφανους τους Περιστεριώτες, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου θα είναι συμπαραστάτης στις αγωνιστικές προσπάθειές τους.

«Ελπίζω τον Ιούλιο του 2023 να φέρουμε τα μετάλλια από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην πόλη της καρδιάς μας» είπε η Εθνική Προπονήτρια και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου για τη στήριξη του ΑΓΟ Περιστερίου «ΜΥΡΤΑΛΗ» στο δύσκολο μονοπάτι του Πρωταθλητισμού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βιωματικό Σεμινάριο «Τίμα τον Πατέρα» στο Περιστέρι: Ένα δώρο ουσίας για κάθε πατέρα

Peristeri News

Ο κινηματογράφος «πάει σχολείο» στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: «Τρεις Ημέρες για το Περιβάλλον» – Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στο Πράσινο Σημείο

Peristeri News

Leave a Comment