PeristeriNews.gr
Διεθνή

Εισαγγελέας Βελγίου: Κατηγορίες για τρομοκρατικές ενέργειες απαγγέλθηκαν σε δύο άντρες



Κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές δολοφονικές επιθέσεις και αποπειρα επιθέσεων απήγγειλε ο Εισαγγελέας του Βελγίου κατά άντρα που ονομάζεται Φεϊζάλ Σ. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και κατά ενός δεύτερου άντρα του Αμπουμπακάρ Α.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες στον δεύτερο άντρα για συμμετοχή σε ενέργειες τρομοκρατικής ομάδας.

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir ταυτοποιήθηκε ως ο «τρίτος άνθρωπος» στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ ως ο Φεϊζάλ Σεφού.

O Σεφού συνελήφθη χθες Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας είναι ο τρίτος άνδρας με το καπέλο που διακρίνεται στην κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου μαζί με τους καμικάζι αυτοκτονίας, τους αδελφούς Ελ Μπακραουί.

Ο Σεφού εντοπίστηκε, μετά την αναγνώρισή του από τον οδηγό ταξί που μετέφερε τον τρομοκράτη την Τρίτη το πρωί, την ημέρα των πολύνεκρων βομβιστικών επιθέσεων αναφέρει η Le Soir, επικαλούμενη έγκυρη πηγή.

Πάντως, η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έχει επισήμως επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Την Παρασκευή, η αστυνομία του Βελγίου ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ πιθανόν» ο Σεφού να είναι «ο άνθρωπος με το καπέλο».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ευρωεκλογές 2024: Ηλεκτρονικός σύμβουλος δείχνει το κόμμα που μας ταιριάζει

Peristeri News

Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Temu

Peristeri News

Ένοχος ο Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Peristeri News

Leave a Comment