PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οξύτατο επεισόδιο Πολάκη – Γρηγοράκου στη Βουλή



Οξύτατη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Το επεισόδιο διεξήχθη κατά τη συζήτηση ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη για τηνλειτουργία του Υπολογιστικού Τομογράφου (PET-CT) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλυπτε ότι η τιμή ήταν 700 ευρώ, όταν σε όλη την Ευρώπη η τιμή ήταν 300 ευρώ.

Τότε άρχισε να φωνάζει ο κ. Γρηγοράκος. «Ονόματα. Η αξιοπρέπεια επιβάλει ονόματα», έλεγε. «Πάντα λέω ονόματα. Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, κ. Γρηγοράκο», του απάντησε ο κ. Πολάκης και συνέχισε: «Έχετε την μύγα; Γιατί μυγιάζεστε; Θα καταθέσω τα πάντα». Ο Κ. Γρηγοράκος φώναζε «δεν ξέρεις τι λες» και ο Κ. Πολάκης απάντησε: «εσύ δεν ξέρεις τι λες. Ηρεμία, όλα στην ώρα τους».

Ο κ. Πολάκης επέκρινε τον κ. Γρηγοράκο ότι δέχθηκε τιμή ραδικοφαρμάκου 820 ευρώ χωρίς να κάνει επιτροπή διαπραγμάτευσης, την ώρα που στην Ευρώπη η τιμή είναι από 150 έως 200 ευρώ και τόνισε ότι επί Κουρουμπλή η τιμή μειώθηκε κατά 100 ευρώ. Ο κ. Γρηγοράκος συνέχιζε να φωνάζει διαρκώς, ενώ ο κ. Πολάκης του πρότεινε να καταθέσει ερώτηση για να πάρει απάντηση. Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε να φωνάζει με την κ. Τζούφη να επισημαίνει ότι «συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ δημιουργούν σκληρό αντιπολιτευτικό κλίμα».

Στο σημείο αυτό άρχισε να φωνάζει ο κ. Κωνσταντινέας αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην σύζυγο του κ. Γρηγοράκου, ο οποίος αργότερα έλεγε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment