PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Χρυσή» νίκη ο Ατρόμητος με 1-0 τον Πανιώνιο


Νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πήρε ο Ατρόμητος επί του Πανιωνίου με 1-0, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου (15η).

Όσο άτυχη στάθηκε η ομάδα του Περιστερίου στο Αγρίνιο πριν από 3 αγωνιστικές, όπου έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιτωλικό (2-2), άλλο τόσο της χαμογέλασε η τύχη στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε.

Πριν από μία εβδομάδα επικράτησε με 1-0 της Καλλονής με το γκολ του Ουσέρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ σήμεραμ αν κι έχασε πέναλτι στο 43΄ με τον Ναπολεόνι, τελικά πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» στο 89΄ με το γκολ του Λαζαρίδη.

Χάρις στη δεύτερη σερί νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος, με το ίδιο σκορ μέσα στο «σπίτι» του, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και σαφώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα περάσουν ευχάριστες γιορτές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Πίτου, Μπιτόλο, Φυτανίδης (46′ λ.τρ. Κοντοές), Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (76′ Κούρος), Ναπολεόνι, Ουσέρο (60′ Λε Ταλέκ), Λαζαρίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Μπακασέτας, Χατζηισαΐας, Σιώπης (90′ Βιγιάλμπα), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (84′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28
3 A.E.K. 27
4 Π.Α.Ο.Κ. 23
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 23
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 21
7 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19
8 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 18
9 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 18
10 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17
11 SKODA ΞΑΝΘΗ 16
12 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16
13 ΒΕΡΟΙΑ 15
14 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 13
15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 8
16 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 7

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment