Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά ήττα για τον Γ.Σ.Π. στο Κερατσίνι



Το σκορ κατά της Περιστεριώτικης ομάδας έφτασε σε υψηλά επίπεδα.

Η πρεμιέρα του Νίκου Καραγιάννη δεν ήταν και από τις καλύτερες αφού ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 100-61 του Γ.Σ. Περιστερίου.

Άλλωστε η ομάδα από το Κερατσίνι είναι γνωστό πως φέτος από την έναρξη της περιόδου έχει βάλει μόνο στόχο την άνοδο στην Α1, σε αντίθεση με την ομάδα της πόλης μας που όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά αυτοί που ξεχώρισαν για τον ΓΣΠ ήταν μια ακόμη φορά οι Σκουλίδας (13 π.) και Γκίλχριστ (15 π.) αλλά και ο «ψηλός» Κατιάκος με 13 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ. Περιστερίου θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πατρών στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Διαιτητές: Σκούτας, Αποστολίδης, Στρέμπας.

Δεκάλεπτα: 24-11, 49-32, 84-42, 100-61.

Φάρος Κερατσινίου (Πολέμης): Παπαδόπουλος 3 (1), Παπαμακάριος 5 (1), Κουντουράς, Καράμπουλας 7, Μπατής 4, Πετροδημόπουλος 4, Λιακόπουλος 13, Αγγελόπουλος 19 (5), Κομποδιέτας 14 (4), Σκορδίλης 11, Κατούφας 7, Κακιούζης 13 (2).

Περιστέρι (Καραγιάννης): Λάκκας 6 (2), Τσιότρας 6 (1), Πολυτάρχου, Σκουλίδας 13 (2), Ψαρόπουλος 4, Κατιάκος 13, Πέτρουλας 4 (1), Γκίλχριστ 15.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment