PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 γευστικοί προορισμοί στο Περιστέρι που θα σε γοητεύσουν


Το Περιστέρι διαθέτει μερικά από τα πιο εξαιρετικά μαγαζιά για φαγητό με το PeristeriNews.gr να επιλέγει 6 γευστικούς προορισμούς της πόλης.

Δείτε παρακάτω 6 διαφορετικές προτάσεις μαγαζιών στο Περιστέρι:

Στην ολοκαίνουργια Gastro-Pub της πόλης… Norma Athens

Η νέα γευστική άφιξη στο Περιστέρι ακούει στο όνομα Norma Athens και είναι η ολοκαίνουργια Gastro-Pub της Αιμιλίου Βεάκη. Στη Norma θα βρείτε ελληνική δημιουργική κουζίνα από τον βραβευμένο chef, Νίκο Καραθάνο που έχει δημιουργήσει μοναδικά και γευστικά πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν τόσο για την εικόνα όσο και για τη γεύση τους. Οι εξαιρετικές γεύσεις του Norma συνδυάζονται απόλυτα με τα ευφάνταστα κοκτέιλ του καταλόγου, τα οποία έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος. Το Norma φιλοξενεί τους πελάτες του από το πρωί με την ελληνική εκδοχή του brunch ενώ οι γαστρονομικές επιλογές ξεκινάνε από τη 13:00 μέχρι αργά το βράδυ.

Tip: Θα πιείς οπωσδήποτε ένα  Inglorious Punch κοκτέιλ με ρούμια. Η μοναδική μπουγάτσα του chef θα σας αφήσει άναυδους ενώ ξεχωριστή γευστική εμπειρία θα βρείτε και στο Μοσχάρι Γιακιτόρι από γαλλικό φιλέτο.

Αιμιλίου Βεάκη 19, Περιστέρι  Τηλ.: 2105750087

Fb: Norma Athens  Ig: norma.athens

[smartslider3 slider=5]

Για ιδιαίτερες γεύσεις και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στο Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου

Με την πιο παρεΐστικη και χαλαρή διάθεση στο Περιστέρι βρίσκονται τα Πρωτοράκι/Γιαγιά Κουκού. Ένα σταθερό στέκι για τους γνώστες της καλοπέρασης αλλά και των εκλεκτών γεύσεων, χωρισμένο σε 2 χώρους ανάμεσα στο φιλόξενο Πρωτοράκι και το πιο rustic Γιαγιά Κούκου, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Σύγχρονη γαστρονομική ελληνική κουζίνα, με «πειραγμένους» μεζέδες, που προσφέρουν οικειότητα αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις. Ξεκινώντας από τον γνωστό σε όλους ντάκο, τα μπιφτεκάκια, την πεντανόστιμη τηγανιά κοτόπουλο, και τα χειροποίητα λουκάνικα μέχρι τις πρόσφατες γευστικές προσθήκες στην κουζίνα με πιάτα όπως το καλοψημένο κοντοσουβλι κοτόπουλο συνοδευόμενο από πλιγούρι με γεύση από “γεμιστά”, το εκλεκτό μοσχαρίσιο οσομπούκο με πουρέ πατάτας, αλλά και τα μανιτάρια σωτέ με μαγιονέζα τρούφας. Πολλαπλές επιλογές τόσο σε εμφιαλωμένο αλλά και χύμα, τσίπουρο και ούζο από παράγωγους που συνεργάζονται χρονιά. Κρασί Ελλήνων παράγωγων καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία σε μπύρες. Όλα αυτά στον προσεγμένο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μαζί με τις μοναδικές γεύσεις και τη χαλαρή διάθεση σε τακτά χρονικά διαστήματα θα απολαύσετε και live μουσική από ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες.
Tip: Σκεφτείτε να κάνετε κράτηση τις Παρασκευές και τα Σάββατα για να είσαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τραπέζι.

Πελασγίας 7, Περιστέρι Τηλ.: 2105771109

Fb: Το Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου  Ig: prwtoraki_giagiakoukou

[smartslider3 slider=3]

Για σουβλάκι στο… Nesta

Δεν είναι κρυφό στους Περιστεριώτικούς κύκλους ότι το Nesta διαθέτει ίσως το καλύτερο σουβλάκι της περιοχής αφού από το 2001 προσφέρει τις εξαιρετικές του γεύσεις στην πόλη. Το Nesta προσφέρει στους πελάτες του, που παραγγέλνουν από όλο το Περιστέρι, απολαυστικά σουβλάκια και όχι μόνο. Είτε στον ευρύχωρο και ανανεωμένο χώρο είτε στο σπίτι σας μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα κλασικά εδέσματα του μαγαζιού, από ολόφρεσκα καλαμάκια που ψήνονται στα κάρβουνα, ξεχωριστές σκεπαστές πίτες, προσεγμένα σάντουιτς και φυσικά ζουμερές σταβλίσιες μπριζόλες ή φιλετάκια λαιμού. Το Nesta διακρίνεται για την καθαριότητα του καταστήματός του και την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας.

Tip: Από το 2014 το Nesta απέκτησε και αδερφάκι στο Ίλιον που εξυπηρετεί ακόμα και τις περιοχές του Ιλίου, της Πετρούπολης και του Καματερού.

Αγ. Ιεροθέου 97, Περιστέρι Τηλ.: 2105750690

Fb: NeSta  Ig: nesta_souvlakibar

[smartslider3 slider=4]

Ιταλικές γεύσεις στην ταράτσα της… Terrazzini

Η φημισμένη ιταλική κουζίνα του Terazzini αποτελεί ένας από τους πιο κορυφαίους προορισμούς για καλό φαγητό και ατμόσφαιρα στο Περιστέρι. Ειδικά το καλοκαίρι η ταράτσα του εστιατορίου γίνεται πόλος έλξης, με το υπαίθριο bar, τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο και το επιβλητικό δάπεδο, δημιουργώντας μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας αλλά και απόδρασης την καθημερινότητα. Όλα αυτά συνδέονται με τις εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα μοναδικά κοκτέιλ του bar που φτάνουν άμεσα στο τραπέζι σας.

Tip: Δοκιμάσαμε και σαν προτείνουμε το ψητό βοδινό με μαγιονέζα κάπαρης & μαγιονέζα τρούφας. Στο τραπέζι μας και ένα δροσερό Bloody Mary που μας εντυπωσίασε.

Μαδυτού 29, Περιστέρι Τηλ.: 2105733164

Fb: Terrazzini Trattoria  Ig: terrazzini_

[smartslider3 slider=6]

Burgers και όχι μόνο στο εξαιρετικό… Tsoupa Burger

Από το αφιέρωμα μας δεν θα μπορούσε να λείπει το Tsoupa Burger, ένα εξαιρετικό Burger Bar που έχει εντυπωσιάσει από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Στην Tsoupa θα ξετρελαθείτε με τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες που σερβίρει το κατάστημά. Τα ζουμερά burgers με πολλές και διαφορετικές επιλογές, τα τεράστια chicken nuggets, οι «φορτωμένες» πατάτες, το διαφορετικό καλαμπόκι και οι γευστικές σαλάτες είναι μονάχα μερικές από τις δεκάδες γεύσεις του Tsoupa. Οι γευστικές επιλογές σε συνδυασμό με τον πανέμορφο χώρο του θα σας κάνουν να νιώσετε ότι τρώτε σε ένα Burger Bar από άλλο πλανήτη. Φυσικά οι γεύσεις του Tsoupa Burger έρχονται και στο σπίτι σας εύκολα και γρήγορα με Online και τηλεφωνική παραγγελία.

Tip: Μας εντυπωσίασαν τα Corn Dogs! Δοκιμάστε τα.

Αγίου Ιεροθέου 97, Περιστέρι Τηλ.: 2105761051

Fb: Tsoupa Burger  Ig: tsoupaburger

[smartslider3 slider=2]

Ασιατικές γεύσεις κατευθείαν από την Ταϊλάνδη… Wok Master X

Η Ταϊλάνδη έρχεται Περιστέρι τα τελευταία χρόνια μέσω του Wok master X και των εξαιρετικών ασιατικών γεύσεων του. Στον πανέμορφο χώρο του στην Αιμιλίου Βεάκη ή στο σπίτι σας, οι συνταγές του Wok έρχονται ζεστές και λαχταριστές. Ο συνδυασμός των προϊόντων, όπως το ρύζι, τα noodles και τα φρέσκα λαχανικά κάνουν την ταϊλανδέζικη κουζίνα να είναι νόστιμη, απολαυστική, αλλά και κατάλληλη για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Η ποιότητα του μαγαζιού, η εξαιρετική εξυπηρέτηση, τα φρέσκα προϊόντα και οι πολύ καλές τιμές συνθέτουν μια σίγουρη επιλογή για την έξοδό σας ή την παραγγελία απέξω. Δοκιμάστε δεκάδες διαφορετικές επιλογές σε ρύζι, ρυζομακάρονα και χοντρά μακαρόνια επιλέγοντας τα κρεατικά, τα θαλασσινά και τα λαχανικά που θα τα συνοδεύσετε.

Tip: Τις εξαιρετικές γεύσεις του Wok master x μπορείτε να βρίσκεται πλέον στο Ίλιον(Αγίου Νικολάου 125) αλλά και το ολοκαίνουργιο μαγαζί στον Πειραιά(Ακτή Μουτσοπούλου 22).

Αιμιλίου Βεάκη 33, Περιστέρι Τηλ.: 2130299102

Fb: Wok master x  Ig: wokmasterx_

[smartslider3 slider=7]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment