PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

4 Συμβουλές για να Διαλέγετε τα Σωστά Εσώρουχα


Το εσώρουχό σας μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας και το απόλυτο αξεσουάρ για μια υπέροχη βραδιά… Ορίστε 4 μυστικά!
1.Να είστε ο εαυτός σας

Όσο συναρπαστική και αν είναι η αγορά γυναικείων εσωρούχων προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε κάτι εξωφρενικά εκκεντρικό! Όταν έρθει η ώρα για την μεγάλη αποκάλυψη ίσως να μην αισθάνεστε τελικά και τόσο σίγουρες. Ίσως να νιώσετε το εσώρουχό σας σαν κάτι ξένο πάνω σας. Ωστόσο, μη διστάσετε να είστε τολμηρές. Απλά να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε προς τα έξω ποιες είστε πραγματικά, είναι να αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας.

2.Γνωρίστε τις καμπύλες σας

Το πιο αντι-σέξι για μια γυναίκα είναι να φορά εσώρουχα που δεν τής ταιριάζουν! Είτε πρόκειται για σουτιέν μεγάλου μεγέθους ή ακόμα και για ένα σφιχτό και αποπνικτικό μπουστάκι. Εξασφαλίστε ένα εσώρουχο που να ταιριάζει καλά στο σώμα σας (στήθος, γοφοί κ.λπ.), έτσι ώστε να αποφύγετε να νιώσετε δυσφορία. Θέλετε να δημιουργήσετε μια διάθεση, όχι να την «σκοτώσετε»!

3.Το απλό είναι σέξι

Όταν οι γυναίκες σκέφτονται εσώρουχα τούς έρχονται στο μυαλό δικτυωτά και κορσέδες, τα οποία μπορεί ωστόσο να είναι για πολλούς άνδρες αποθαρρυντικά! Τα εσώρουχα δεν πρέπει να αποτελούν ένα τόσο «επικίνδυνο τόλμημα». Τα εσώρουχα είναι μέρος της καθημερινής ζωής σας. Είτε προσπαθείτε να προσθέσετε μια νότα στην ερωτική ζωή σας ή απλά έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, μπορείτε να τά καταφέρετε και χωρίς να φτάσετε την πιστωτική σας κάρτα στα όριά της. Εφοδιαστείτε με τα «βασικά». Διαλέξτε βασικά χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους (μαύρο, κόκκινο, λευκό). Μπορείτε πάντα να τά «εμπλουτίσετε» αργότερα με μια σέξι ζαρτιέρα!

4. Αναδείξτε τα προσόντα σας!

Τα σέξι εσώρουχα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φαίνεστε σαν να είστε σε οντισιόν για την επόμενη φωτογράφιση του Playboy. Η επιλογή σας θα πρέπει να βασίζεται στην περίσταση. Είναι η επέτειός σας; Ή μήπως απλώς χρειάζεστε μια νότα αυτοεκτίμησης; Όποιος και αν είναι ο λόγος, θα πρέπει να βρείτε κάτι που να ταιριάζει καλύτερα με τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε. Η υπερβολή μπορεί να σάς κάνει να νιώσετε αμήχανα, αλλά και με τα λίγα ίσως να μην καταφέρετε να φτάσετε το στόχο σας! Να θυμάστε: Είναι πάντοτε στο χέρι σας να αναδείξετε τον σέξι εαυτό σας!

Περισσότερες πληροφορίες: Permiadonna – μαγιό – κολάν – εσώρουχα

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment