PeristeriNews.gr
Αθλητικά

2ο « ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» open Τουρνουά Σ.Ο.Περιστερίου


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου το χρονικό διάστημα 06 έως 10-9-2010 και 13 έως 14-9-2010, στον υπέροχο χώρο του 2ου ορόφου στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε Εθνάρχου Μακαρίου & Κηφισού 1 το «2ο Παπαναστάσιο open τουρνουά». Οι Διοργανωτές πέτυχαν να στήσουν μια άριστη διοργάνωση χάρις στο φιλικό περιβάλλον που δημιούργησαν και στην εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν.

Στους αγώνες πήραν μέρος (88) παίκτες, που αγωνίστηκαν με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Επικεφαλής Διαιτητής ήταν ο Βαζελάκης Οδυσσέας ,Βοηθός Επικεφαλής η Ζευγίτη Ευγενία και Διαιτητής ο Μάκκας Παναγιώτης, ενώ Διευθυντής αγώνων ήταν ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Περιστερίου Λαπατάς Ιάκωβος.

Στο αγωνιστικό μέρος Πρώτος Νικητής με 6,5 βαθμούς αναδείχτηκε ο (ΙΜ) Αλέξανδρος Γρηγοριάδης της Α.Ε.Κ. Δεύτερος Νικητής με 6 βαθμούς αναδείχθηκε ο Κορλοτσίδης Σπυρίδων του Α.Σ.Ο.Π Δίας Τρίτος Νικητής με 5,5 βαθμούς ο Ζυγούρης Χρήστος του Σ.O Άμφισσας Πρώτη γυναίκα με 5,5 αναδείχθηκε η (ΙΜ) Μάκκα Ιουλία του Πανελληνίου Γ.Σ.

Πρώτος έφηβος αναδείχτηκε ο Παπαδόπουλος Γεώργιος της Π.Σ. Περιστερίου Πρώτη νεάνιδα αναδείχτηκε η Φράγκου Ελένη της Π.Σ. Περιστερίου Πρώτος κατηγορίας παίδων αναδείχθηκε ο Ασημακόπουλος Αλέξανδρος του Πανελληνίου Γ.Σ. Πρώτη κατηγορίας κορασίδων αναδείχθηκε η Κοκόση Δανάη του Σ.Ο. Ηρακλείου Πρώτος Παμπαίδων αναδείχθηκε ο Δρακουλάκος Γρηγόρης του Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας. Πρώτη κατηγορίας Πανκορασίδων η Δούνη Μαρία του Πανελληνίου Γ.Σ.

Από ένα πλήρες σετ σκάκι δόθηκε στους Νικητές των κατηγοριών Κ-14,Κ-12Κ-10 Παπαδόπουλο Γεώργιο-Δρακουλάκο Γρηγόριο-και Δούνη Μαρία αντίστοιχα προσφορά της εταιρίας κατασκευής σκακιστικού υλικού ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Ιδιαίτερη και σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση εκτός από το Δήμο Περιστερίου προσέφεραν οι χορηγοί του τουρνουά Ασφαλιστική Ευρωπαϊκή Πίστη, Ακαδημία ποδοσφαίρου cosmos club,φροντιστήρια «ΣΥΣΤΗΜΑ» Λ. Μαρωνίτης, Εμπόριο Ελαστικών Ζαντών-Αναρτήσεων-Αυτοκινήτων ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και τα supermarket τροφίμων»ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» Στην τελετή λήξης παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Τσιώτα-Μάρκου και ο Πρωταθλητής Ελλάδος (GM ) Μπανίκας Χρήστος. Περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά αποτελέσματα , παρτίδες και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο του τουρνουά: http://www.soperisteriou. gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment