Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

235 διεθνείς πτήσεις στο άνοιγμα του ελληνικού Τουρισμού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνολικά 235 οι προγραμματισμένες αφίξεις διεθνών πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια για σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην πρεμιέρα του ανοίγματος στον ελληνικό Τουρισμό.

Συγκεκριμένα, φθάνουν εντός της ημέρας πτήσεις σε Αθήνα και 16 περιφερειακά αεροδρόμια ως εξής:

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας τηρούνται τα σχετικά υγειονομικα πρωτόκολλα και οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων στον κλάδο των αερομεταφορών, των τουριστών και των κατοίκων των τουριστικών περιοχών.

Σύμφωνα με τις νέες αεροπορικές οδηγίες, επεκτείνεται μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μετακίνησης επιβατών από και προς την Ελλάδα με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και τη Σουηδία.

Επίσης, με ΝΟΤΑΜ παρατείνεται η απαγόρευση εισόδου στη χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών. Από τη συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία (Νοtam) εξαιρούνται 14 χώρες: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Peristerinews.gr Newsroom

Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια

Peristerinews.gr Newsroom

AI agents: Οι ψηφιακοί βοηθοί αλλάζουν τις πληρωμές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment