PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

19η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου


Συνεδριάζει την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου – Χολαργός).

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου – Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης:

1. Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεταμόρφωσης για το έργο «Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων Αθλητικού Κέντρου Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

2. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής πρότασης του έργου «Κατασκευή αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων οδού Μεγ. Αλεξάνδρου Δήμου Διονύσου» στο Π.Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)

3. Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας για το έργο: «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Καρατζά Δήμου Τροιζήνας» προϋπολογισμού 1.500.000 € ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

4. Ορισμός εκπροσώπων Περιφέρειας Αττικής στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Επεξεργασία και Επαναχρησιμοποίηση Εκροών Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment