PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

12η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση σκοπιμότητας συμμετοχής του Κέντρου Διαχείρισης της Κυκλοφορίας (ΚΔΚ) σε Ευρωπαϊκό Έργο. (Εισηγητής η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Λάσκαρη – Κρασοπούλου)

2. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή στελεχών της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στο Ευρωπαϊκό Forum Πολιτικής Προστασίας. (Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ι. Τσούπρα)

3. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Φιλοθέης –Ψυχικού και του Τ.Ε.Ι. Αθήνας για τo ερευνητικό πρόγραμμα εκπόνησης μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΙΚΙΩΝΗ», συνολικού προϋπολογισμού 25.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

4. Τροποποίηση της απόφασης 106/2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κυθήρων για την πράξη «Διαχείριση απορριμμάτων Κυθήρων – Αντικυθήρων». (Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά το έργο: «Λιμενικά Έργα Παραλιακής Ζώνης Γαλατά» του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δήμων Τροιζηνίας και Πόρου. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 4.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.) για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο Συνέδριο Θαλάσσιου Τουρισμού The Posidonia 2015. (Εισηγητής η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Δημοπούλου)

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού έως 20.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

8. Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Εντατικοποιούμε τους ελέγχους για το πασχαλινό τραπέζι

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης των πολιτών

Peristeri News

Χρηματοδότηση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στον Δήμο Περιστερίου από την Περιφέρεια Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment