PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

10 παραλίες σε απόσταση μόλις 1 ώρα από το Περιστέρι


Έφτασε η ώρα για τα πρώτα κοντινά μπανάκια εν αναμονή των διακοπών και σας παρουσιάζουμε 10 παραλίες μόλις 1 ώρα από το Περιστέρι.

Όλοι μας όταν φτάνουν οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού αναζητάμε κοντινούς προορισμούς που θα περάσουμε καλά και θα κάνουμε το μπάνιο μας σε οργανωμένες ή μη παραλίες.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα 10 παραλίες που απέχουν λιγότερο από μια ώρα από το Περιστέρι με αυτοκίνητο, κάποιες από αυτές είναι απόλυτα οργανωμένες με ξαπλώστρες και μαγαζιά και σε κάποιες δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε διόδια.

Ξεκινάμε από την πιο κοντινή παραλία που αποτελεί γνωστό προορισμό για σχεδόν όλους τους Περιστεριώτες και δεν είναι άλλη από αυτή της Κινέττας σε απόσταση 37’ από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

Ακολουθούν οι παραλίες της Αρτέμιδος και του Ζούμπερη που για να τις προσεγγίσετε θα χρειαστείτε περίπου 40’ μέσω της Αττικής οδού που σημαίνει ότι θα πληρώσετε και το αντίστοιχο αντίτιμο.

Στα 45’ απόσταση άλλη μια πολύ γνωστή παραλία για τους Περιστεριώτες είναι αυτή των Αγίων Θεοδώρων που για να φτάσετε θα υπολογίσετε περίπου 45’ από την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

7 κοντινοί προορισμοί για να αποδράσεις

Συνεχίζουμε με την παραλία του Μαραθώνα που μέσω της λεωφόρου Διονύσου θα χρειαστείτε 47’ για να την απολαύσετε.

Δυο παραλίες που είναι κοντινές και σημεία προορισμού για τους κατοίκους στο Περιστέρι είναι αυτές του Αλεποχωρίου (50’) και της Ψάθας (54’), στις οποίες μπορείτε να βρεθείτε μέσω της Επαρχιακής οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου.

Για να απολαύσετε την εξαιρετική και οργανωμένη παραλία Σχινιά που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου κατά τους καλοκαιρινού μήνες θα χρειαστείτε περίπου 56’ μέσω της λεωφόρου Μαραθώνος.

Δείτε 5 προορισμούς για σύντομες αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Τον ίδιο ακριβώς χρόνο θα χρειαστείτε και για την παραλία Βαρνάβα (56’) μέσω της Εθνική οδού Αθηνών-Λαμίας ενώ υπέροχα σε μόλις 57’ μπορείτε να περάσετε στην ίσως πιο όμορφη παραλία της Χαλκίδας αυτή των Αλυκών, η οποία είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους.

Αυτές είναι μερικές ενδεικτικές επιλογές για τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στο Περιστέρι και θα αποτελέσουν τις επιλογές μας στις καυτές μέρες που έρχονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment