PeristeriNews.gr
Δημοτικά

10 ακόμα πρόσωπα τίμησε ο Δήμος Περιστέριου στη δεύτερη εκδήλωση για τα 90 χρόνια



Η δεύτερη τιμητική εκδήλωση με αφορμή τα 90 χρόνια του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πολιτών και τιμήθηκαν 10 ακόμα πρόσωπα.

«Μια τέτοια μέρα που σηματοδοτεί την ιστορική πορεία 90 χρόνων για την πόλη μας, αισθάνομαι την ανάγκη να στρέψω τον προβολέα του χρόνου και της ιστορίας σε κάποιους Περιστεριώτες συμπολίτες, οι οποίοι έγραψαν τις δικές τους χαρακτηριστικές σελίδες στο βιβλίο ζωής του τόπου μας», τόνισε στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Στη δεύτερη τιμητική εκδήλωση τιμήθηκαν οι κ.κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, Κώστας Καράμπελας, Σπύρος Τσεκρέκος, Βίκυ Σταυροπούλου, Ευάγγελος Λακιώτης και οι αείμνηστοι Αλέξιος Κοζώνης, Κώστας Νικολάου, Άγγελος Μπιτσακτσής, Αικατερίνη Κοκκίνη – Μάσχα, Δημήτρης Φωλόπουλος.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και συλλόγων.

Κατά την έναρξη της τιμητικής εκδήλωσης είχε προηγηθεί βίντεο – αφιέρωμα στους σημαντικούς Περιστεριώτες και ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από το Εργαστήρι Λαϊκών και Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (15η)

Peristeri News

Εκδήλωση-Ομιλία: «Το Περιστέρι που θέλουν να ξεχάσουμε»

Peristeri News

Μέχρι πότε πρέπει να καθαριστούν τα ιδιωτικά οικόπεδα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment