PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χείρα βοηθείας από Γκάλο σε συμπατριώτη του διαιτητή


Κίνηση μεγάλης προσωπικότητας από τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ του Ατρόμητου.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο φρόντισε να δείξει ότι είναι πραγματικά δίπλα σε όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη, καθώς όχι μόνο δεν έχει κλείσει τα αυτιά του σε ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα του, αλλά όπου είναι εφικτό φροντίζει να φωνάζει “παρών”.

Τηλεοπτικό δίκτυο στη Βραζιλία αποκάλυψε ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει αναστείλει τις πληρωμές διαιτητών λόγω του ότι έχουν διακοπεί οι αθλητικές δραστηριότητες.

Ένας εξ αυτών, που σφυρίζει σε τοπικά πρωταθλήματα, δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα του για το γεγονός αυτό και και μίλησε δημόσια για την κατάσταση που έχει περιέλθει, αφού δεν μπορεί καλά-καλά να εξασφαλίσει το φαγητό της οικογένειάς του.

Αυτή η ιστορία έγινε γνωστή στον Ροντρίγκο Γκάλο, αφού ο διαιτητής είναι από το Ρίο Μπράνκο που κατάγεται και ο ίδιος και αφού φρόντισε να μάθει, κατέθεσε στον λογαριασμό του ανθρώπου λεφτά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

«Σε ευχαριστώ, έχεις μεγάλη καρδιά. Συγγνώμη, συγγνώμη!», είπε ο διαιτητής, Ζεάν Κάρλος, που είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον άσο του Ατρόμητου σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment