PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το νέο παλάτι των Brangelina στη Βουδαπέστη


Η κρίση μπορεί να χτυπά τον πλανήτη, όμως το ζεύγος Brangelina δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Η κρίση μπορεί να χτυπά τον πλανήτη, όμως το ζεύγος Brangelina δεν έχει να φοβάται τίποτα. Οι δυο τους, θα περάσουν από εδώ και πέρα αρκετό χρόνο στη Βουδαπέστη, προκειμένου η Jolie να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε μια νέα ταινία. Το ζευγάρι και τα 6 παιδιά του, αναγκαστικά θα μετακομίσουν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και δεν θα μπορούσαν να μείνουν ούτε σε ξενοδοχείο, ούτε σε κάποιο μικρό διαμέρισμα.

Οι απαιτήσεις τους προς το μεσιτικό γραφείο ήταν κάτι παραπάνω από σαφείς. Ήθελαν ένα σπίτι με ένα δωμάτιο για τον καθένα (ένα για τους γονείς και 6 δωμάτια για καθένα από τα 6 παιδιά), τουλάχιστον 4 μπάνια, όλα με μπανιέρες, δύο κουζίνες και μεγάλα σαλόνια. Και έτσι κι έγινε. Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο της πόλης, δεν χρειάστηκε περισσότερο από μία εβδομάδα για να βρει το «παλάτι».

Πρόκειται για μια βίλλα 10 δωματίων, που εκτός των απίστευτων άλλων παροχών, περιλαμβάνει και μια ιδιωτική λίμνη. Το κόστος; Κρατηθείτε! Η Jolie και ο Pitt θα δίνουν στον ιδιοκτήτη κάθε μήνα ούτε λίγο ούτε πολύ 27.000 δολάρια.
Τα παιδιά του ζευγαριού ξεκίνησαν ήδη σχολείο στην Βουδαπέστη και η υποδοχή τους στο ιδιωτικό σχολείο της περιοχής, ήταν σχεδόν πανηγυρική. Βέβαια, τα παιδιά δεν κυκλοφορούν μόνα τους. Έχουν πάντα στο πλευρό τους, 5 σωματοφύλακες που τα ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment