PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Β΄ στάδιο προετοιμασίας του Ατρομήτου


Οριστικοποιήθηκε σήμερα ο τόπος διεξαγωγής του Β’ σταδίου προετοιμασίας της ομάδας μας που αφορά κυρίως τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων για τη νέα περίοδο.

Οριστικοποιήθηκε σήμερα ο τόπος διεξαγωγής του Β’ σταδίου προετοιμασίας της ομάδας μας που αφορά κυρίως τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων για τη νέα περίοδο σε συνδυασμό με τις υψηλότερες παροχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα η ομάδα θα αναχωρήσει στις 23 Ιουλίου αεροπορικώς για τη Σόφια της Βουγαρίας και θα καταλύσει στο υπερσύγχρονο συγκρότημα «RIU PRAVETS RESORT», στα νοτιοδυτικά της χώρας και σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Το συγκρότημα που βρίσκεται σε λειτουργία μόλις τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι χτισμένο μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες λίμνης και παρέχει όλες τις ανέσεις για μια άρτια προετοιμασία.

Τα δύο γήπεδα που θα είναι στη διάθεση της ομάδας διαθέτουν άριστο χλοοτάπητα κάτι που διαπίστωσαν στην «επί τόπου» επίσκεψη τους ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και ο Β’ Βοηθός Προπονητή Μίοντραγκ Μέντα.

Επίσης το «RIU PRAVETS RESORT», διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, λουτρά ατμού, spa, fitness center, γήπεδα γκολφ, τένις, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο ενώ η περιοχή γύρω από το συγκρότημα είναι ιδανική για ποδηλασία και ιππασία.

Μέχρι τις 5 Αυγούστου που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με πιθανές αντιπάλους τις εξής ομάδες: Λοκομοτίβ Σόφιας, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Σλάβια Σόφιας και ΤΣΣΚ Σόφιας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment