PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα μεγάλα εμπορικά ονόματα προτιμούν το Περιστέρι


Είναι η πόλη της Δυτικής Αθήνας που καθημερινά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα αφού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί η φήμη ότι το Περιστέρι είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για ψώνια και διασκέδαση.

Όχι και άδικα βέβαια.

Αν αποφασίσετε να περπατήσετε στο Περιστέρι ακόμα και την πιο “νεκρή” μέρα σε άλλες περιοχές, αμέσως θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα απίστευτα αναπτυσσόμενο μέρος σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Ξεκινώντας από τα εμπορικά καταστήματα και βλέποντας τις φίρμες που έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης αναλογίζεσαι ότι κάτι καλό συμβαίνει στα Δυτικά.

Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες μάρκες διάφορων κατηγοριών έχουν επιλέξει το Περιστέρι ως το σημείο σύνδεσής τους με τη Δυτική Αθήνα.

kafekopteia_loumidi
Το τελευταίο διάστημα μαγαζιά όπως, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη…
FullSizeRender
…τα Everest…
IMG_1861
…και πριν μερικές μέρες η Adidas άνοιξαν καταστήματα στην πόλη μας.

Σε αυτό βέβαια βοηθούν σε μέγιστο βαθμό οι τρείς σταθμοί ΜΕΤΡΟ στα χωρικά όρια της πόλης που βοηθούν σε καθημερινή βάση χιλιάδες επισκέπτες να προτιμούν το Περιστέρι για αγορές και στιγμές χαλάρωσης.

Μεγάλη άνθηση γνωρίζουν και τα δεκάδες μαγαζιά εστίασης που έχουν εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στους δρόμους της πόλης. Είναι γνωστό σε κόσμο των βορείων, ανατολικών και νοτίων προαστίων πλέον ότι ένας από τους πολυσύχναστους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας είναι η οδός Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.

veaki

Θεωρείται πλέον, τόπος προορισμού για τη νεολαία στα Δυτικά και όχι μόνο, λόγω της εύκολης πρόσβασης που έχει, από το σταθμό ΜΕΤΡΟ «Περιστέρι».

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που νέοι επισκέπτες του Περιστερίου ερχόμενοι από το ΜΕΤΡΟ αναζητούν, ρωτώντας τους περαστικούς, για το που βρίσκεται η πασίγνωστη οδός.

Οι επιλογές για διασκέδαση δεν σταματούν εκεί αφού οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ότι το Περιστέρι έχει αρκετούς πόλους μαγαζιών εστίασης. Για χρόνια η νυχτερινή διασκέδαση διαδραματιζόταν στο Μπουρνάζι, κάτι που συμβαίνει και σήμερα σε μικρότερο βέβαια βαθμό από τα τιμημένα παλαιότερα χρόνια.

Υπάρχουν και οι προτάσεις για πιο χαλαρό και οικονομικό καφέ τόσο στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου όπου πλήθος κόσμου προτιμά το καφέ του Δημαρχείου που παρέχει στους πελάτες του οικονομικές τιμές και χαλαρή διάθεση στην καρδιά της πόλης.

Πέρα από τα κεντρικά σημεία στο Περιστέρι οι κάτοικοι της πόλης απολαμβάνουν τον καφέ και τα ψώνια τους και στις γειτονιές της πόλης που μέρα με τη μέρα ανεβάζουν περισσότερο τη δυναμική τους παρέχοντας επιλογές σε όλους τους τομείς της διασκέδασης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment