PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία για δεύτερη χρονιά στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα


Ανακοίνωση από τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία για τη συμμετοχή τους στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα:

Νέα μεγάλη επιτυχία στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατέγραψε το Ιδιωτικό Γυμνάσιο «Νέα Παιδεία». Συγκεκριμένα, ο μαθητής Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Α΄ τάξης Λυκείου προκρίθηκε στη Χρυσή Δωδεκάδα των μαθητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Η τόσο σημαντική επιτυχία του μαθητή μας για δεύτερη συνεχή χρονιά επετεύχθη με την επίμονη προσπάθεια του, την αφοσίωση του στην επιστήμη των Μαθηματικών καθώς και με τη συμβολή των άριστων εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που προετοιμάζουν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς.

Νιώθουμε όλοι περήφανοι για τη νέα σημαντική διάκριση του μαθητή μας και ευχόμαστε από καρδιάς η επιτυχία να τον ακολουθεί σε όλες τις μελλοντικές του προσπάθειες.

Οι ευχές μας απευθύνονται, επίσης, σε όλους τους μαθητές της ελληνικής αποστολής στη Βαλκανική Ολυμπιάδα, τους οποίους συγχαίρουμε θερμά και ευχόμαστε το «όμορφο ταξίδι» τους στο Διαγωνισμό της Βαλκανικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας να είναι δυναμικό, δημιουργικό και κυρίως να τους χαρίσει νέες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment