PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλος ο Σαρμιέντο από τον Ατρόμητο


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο.

Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε υπόδειγμα ήθους κι επαγγελματία στα δύο έτη παραμονής στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στο Περιστέρι και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, τον προπονητή κύριο Δώνη, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Φεύγω από την ομάδα έχοντας πολύ καλές αναμνήσεις κι εύχομαι να γράψει και άλλες χρυσές σελίδες στην ιστορία της σαν και αυτή που γράψαμε φέτος με την συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο Μαρσέλο Σαρμιέντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του Ουνιόν. Αύριο αναχωρεί από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε συνολικά 49 συμμετοχές στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου κι πέτυχε 2 γκολ. Επίσης αγωνίστηκε 8 φορές στο κύπελλο Ελλάδας εκ των οποίων η μια στον τελικό του θεσμού ως αλλαγή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Μαρσέλο Σαρμιέντο για την συνεργασία που είχαν, του εύχεται καλή επιστροφή στην πατρίδα του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τρία ταλέντα για τον Ατρόμητο

Oλοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, ως προς το τυπικό μέρος, η ένταξη στα τμήματα Υποδομής του Ατρόμητου τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τα σωματεία Γ.Σ. Προσοτσάνη Δράμας και Γ.Σ. Φίλιππος Δράμας κατόπιν υπόδειξης του Υπεύθυνου Σκάουτ Τόλη Αποστόλου και συντονισμένων ενεργειών του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών Παναγιώτη Μιχαλέτου.

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κονταξής, Δημήτρης Αθανασιάδης, Χρήστος Σάσσος (γεννηθέντες το 1996) οι οποίοι υπέγραψαν δελτίο παρουσία των γονέων τους, του προέδρου του σωματείου Γ.Σ. Φίλιππος Δράμας κ. Θανάση Τσάκωνα και από πλευράς Ατρόμητου, του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών Παναγιώτη Μιχαλέτου, του Υπεύθυνου Σκάουτ Τόλη Αποστόλου και του Γενικού Αρχηγού Σίμου Συμεωνίδη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν την ομάδα Κ-17 του Ατρόμητου, με προπονητή τον Λουκά Κάλλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment