PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στους πέντε οι νεκροί από την κακοκαιρία


Ανθρώπινες ζωές θρηνεί η Μάνδρα Αττικής από τη σφοδρή κακοκαιρία. Πέντε άνθρωποι πνίγηκαν, όταν ορμητικά νερά κατέκλυσαν σπίτια και δρόμους, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο ακόμη θύματα, όπως και αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της θεομηνίας ή έχουν καταφύγει κάπου.

Αρχικά, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πλημμυρισμένο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη και στη συνέχεια ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε πνιγμένος στο δικό του σπίτι, στην οδό Αγαμέμνονος. Η Πυροσβεστική λίγο αργότερα γνωστοποίησε ότι βρέθηκε και τρίτος νεκρός, ένας άνδρας περίπου 65 ετών, σε προαύλιο χώρο επιχείρησης, στην οδό Λεωνίδα Στάμου. Ένας ακόμη νεκρός εντοπίστηκε σε προαύλειο χώρο επιχείρησης στο 2 – 3 χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Μάνδρας – Θηβών. Το πέμπτο θύμα της κακοκαιρίας είναι μια γυναίκα, που ανασύρεται από εξωτερικό χώρο επί της οδού Αίαντος.

Παράλληλα, δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ένας οδηγός βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημά του, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ. της Θηβών – Βιλίων και επίσης διακομίστηκε επίσης στο Θριάσειο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment