PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Αλ. Τσίπρας


Τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, ξεκινά από σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, ξεκινά από σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Τσίπρας θα παρακαθίσει στις 21.00 σε δείπνο με τους ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE NGL).

Την Τετάρτη το πρωί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συμμετάσχει σε συνάντηση της Ευρωομάδας της Αριστεράς και σε συνέντευξη Τύπου με την πρόεδρό της Γκάμπι Τσίμερ.

Στις 11.30 της ίδιας μέρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, ενώ στις 15.00 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την κ. Τσίμερ.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα έχει συνάντηση με τον Επίτροπο Εργασιακών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Λάζλο Άντορ, ενώ η επίσκεψή του στις Βρυξέλλες θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment