PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Σταματήστε τον κατήφορο της χώρας»


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ξεκίνησε τριήμερη περιοδεία στην Θεσσαλία, με πρώτο σταθμό το νομό Μαγνησίας.

“Κάνω έκκληση από το κέντρο της Ελλάδας προς την κυβέρνηση να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας”, τόνισε σήμερα από τον Βόλο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ξεκίνησε τριήμερη περιοδεία στην Θεσσαλία, με πρώτο σταθμό το νομό Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος επισκέφθηκε πόρτα-πόρτα την αγορά του Αλμυρού, αλλά και σημαντικό κομμάτι της αγοράς του Βόλου, τόνισε ότι το κόμμα της ΝΔ είναι το κόμμα της ανάπτυξης και υπογράμμισε: “δεν υπόσχομαι ότι θα δώσω δουλειά στους πολίτες, θα δώσω όμως εμπιστοσύνη στους επιχειρηματίες, για να δώσουν δουλειά στους πολίτες”.

Όπως τόνισε, η ΝΔ θα πάρει μέτρα υπέρ των πολιτών και της ανάπτυξης, προκειμένου να δώσει τέλος στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η χώρα και η οποία οδηγεί τους πολίτες σε κατάθλιψη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολλούς πολίτες σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ εκτός από τα καταστήματα, στάθηκε ιδιαίτερα και στα περίπτερα λόγω της επερχόμενης κινητοποίησης των περιπτεριούχων.

Μιλώντας στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε περαιτέρω το θερμόμετρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τόνισε ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχει χρεοκοπήσει και έχει χάσει την στήριξη του λαού γι’ αυτό και κάνει τρία πράγματα: εξαπάτηση, απόκρυψη, εκφοβισμό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι έρχονται νέα μέτρα τα οποία θα εφαρμοστούν από την επομένη των εκλογών και τα οποία έχει υπογράψει η κυβέρνηση ήδη από τον Μάιο, σχολιάζοντας: «και οι χθεσινές διαβεβαιώσεις του κ. Παπανδρέου ότι -τάχα- δεν θα ληφθούν νέα μέτρα σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, έχουν ακριβώς την ίδια αξία με την προεκλογική του δήλωση ότι «λεφτά υπάρχουν».

«Ως εδώ», μας είπε χθες, για τα σκληρά μέτρα ο κ. Παπανδρέου. Το «ως εδώ» να το πείτε στην κυβέρνησή σας κύριε Παπανδρέου, του απαντάμε εμείς, από τον Βόλο σήμερα».

“Εμείς επιβάλαμε το αληθινό δίλημμα αυτών των εκλογών: την αντιπαράθεση ανάμεσα στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική των αδιεξόδων και της απελπισίας από τη μια πλευρά, και την προοπτική της ανάκαμψης και την ανάπτυξης, την προοπτική της ελπίδας που προσφέρουμε εμείς από την άλλη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Το βράδυ των εκλογών, η κυβέρνηση θα πρέπει να νιώσει «ζεματισμένη». Όχι ευχαριστημένη. Ούτε καν ανακουφισμένη. Στείλτε τους το μήνυμά σας. Καθαρό και ντόμπρο. Χτυπήστε στόχο! » υπογράμμισε με έμφαση. «Υπάρχει διαφορετική Προοπτική. Υπάρχει διέξοδος, με το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment