PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προβλήματα από τη σφοδρή βροχόπτωση στην Αττική


Σωρεία προβλημάτων προκάλεσε για μία ακόμη φορά, η έντονη βροχόπτωση που έπληξε νωρίς το απόγευμα την Αττική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 300 κλήσεις, κυρίως για άντληση υδάτων, αλλά και για παροχή βοήθειας. Άμεσα συγκροτήθηκαν 51 συνεργεία, με τη συμμετοχή 135 πυροσβεστών.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στις περιοχές των δυτικών προαστίων, του κέντρου της Αθήνας, ενώ αρκετές κλήσεις υπήρξαν από Γαλάτσι και Μαρούσι.

Ακόμη, περίπου 16 πολίτες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Λόγω της σφοδρής νεροποντής, πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, η τροχαία απέκλεισε τη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκης, την οδό Μιχαλοκοπούλου, την οδό Καυταντζόγλου, τη λεωφόρο Λαυρίου, την οδό Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι και τη λεωόφορο Πειραιώς.

Με ανακοίνωσή της, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών στις μετακινήσεις τους, τονίζοντας τα εξής:

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment