PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση την Πέμπτη


Νέα κινητοποίηση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που ζητεί την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά (ΒΑΕ).

Τη φορά αυτή, αύριο, Πέμπτη 11 Απριλίου, οργανώνει στάση εργασίας, από 07:00-15.00 και συγκέντρωση από 07:00 στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

«Τρεις χιλιάδες υγειονομικοί περιμένουν να πάρουν τη σύνταξη. Εξετάζονται αιτήσεις συνταξιοδότησης του Φλεβάρη 2017» αναφέρει η Ομοσπονδία, που απέστειλε επιστολή στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ζητώντας της συνάντηση αύριο.

«”Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση”. Η κα Αχτσιόγλου δεν μπορεί να το παίζει “Πόντιος Πιλάτος”. Στο υπουργείο Εργασίας, εάν δεν το έχει αντιληφθεί, επιλέχθηκε να ολοκληρώσει την εφαρμογή του καταστροφικού νόμου Κατρούγκαλου για τη Κοινωνική Ασφάλιση.

Πώς μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες ο επαγγελματίας Υγείας στα 67 έτη που συνταξιοδοτείται με τέτοια εργασιακή εξουθένωση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας;

Η κα Αχτσιόγλου καλό είναι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία του ΕΦΚΑ στην Κάνιγγος 29, το πρώην Γενικό Λογιστήριο, της οποίας προΐσταται για να πληροφορηθεί το χάλι.

Είναι στίβα οι φάκελοι με τις εκκρεμείς συντάξεις, οι οποίες ξεπερνούν τις 10.000 για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο» υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment