PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Με μέτρα προστασίας η διανομή επισιτιστικής βοήθειας


Με αυστηρά μέτρα προστασίας και απόλυτη οργάνωση πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Περιστέρι.

Προστατευτικές μάσκες, γάντια και τήρηση αποστάσεων είναι οι βασικοί κανόνες που παρατηρούνται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, όπου και γίνεται η δράση ενώ σε αρκετά σημεία του χώρου υπάρχουν και αντισηπτικά.

Η επισιτιστική βοήθεια πραγματοποιείται για μια ακόμα φορά υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Περιστερίου, κ. Αναστάσιου Θεοδωράκου με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να δείχνουν ότι μοιράστηκαν σήμερα τρόφιμα σε εκατοντάδες εγγεγραμμένες οικογένειες.

Το πρόγραμμα αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο με τους ωφελούμενους να έχουν ειδοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία, ώστε να προσέλθουν στο Εκθεσιακό Κέντρο λαμβάνοντας χωρίς καθυστερήσεις και παράπονα τα τρόφιμα που τους αναλογούν.

Ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ρύζι, αλεύρι, ζυμαρικά, συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, ζάχαρη, μήλα, κρεμμύδια πατάτες, πορτοκάλια, ντομάτες, κοτόπουλο, μοσχάρι και φέτα.

Ενώ στις οικογένειες από δύο άτομα και άνω, δόθηκαν και χοιρινό κρέας, τυρί γραβιέρα και γάλα εβαπορέ ανάλογα με το μέγεθος των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment