PeristeriNews.gr
Media

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή


Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, που σκοπεύει να κυριαρχήσει στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή «Σου Κου», το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο είτε τον Μάρτιο είτε τον Οκτώβριο. Ως επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει την παρουσίαση είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ετοιμάζει πρωινό ο ΣΚΑΙ. Είτε τον Μάρτιο, έχει γίνει μια προσέγγιση, είτε τον Οκτώβριο. Επικρατέστερο όνομα, που έχει γίνει και προσέγγιση, εγώ ξέρω όλη την ομάδα, αλλά δεν θα την πω, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είναι ούτως ή άλλως στον ΣΚΑΙ λόγω του “Κάνε παζάρι”, έχει γίνει μια προσέγγιση και η προτεραιότητα είναι ότι αν θέλει κι εκείνη, να ξεκινήσουν από εκείνη. Έχει γίνει προσέγγιση και σε άλλα μέλη της ομάδας, θα εκπλαγείτε, όταν θα μάθετε τα ονόματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Σου Κου.

Παράλληλα, το «Μεγάλο Παζάρι» που όλοι μάθαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega και αργότερα του Alpha τις προηγούμενες δεκαετίες μετονομάζεται σε «Κάνε Παζάρι» και έρχεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα τη γνωστή παρουσιάστρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους, που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα. Κάθε διαγωνιζόμενος δοκιμάζει την τύχη του και προσπαθεί να κάνει το σωστό παζάρι, μέσα από καταστάσεις που κρύβουν αγωνία, συγκίνηση, γέλιο, χαρά, κέφι και δράση. Με μόνο «όπλο» το ένστικτό του, κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να μαντέψει σωστά, για να αποφύγει το ΖΟΝΚ και να βγει κερδισμένος. Καθημερινά «Κάνε παζάρι» και κέρδισε πλούσια δώρα και μετρητά!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment