PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Νταβιώτης ήταν αδυναμία και του Κάναντι


Καλός και χρυσός όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι, αλλά είναι η αλήθεια ότι η αξιοποίηση παικτών από την Ακαδημία πήγε αρκετά πίσω με την παρουσία του. Αυτό δεν ήταν παράλογο. Οι απαιτήσεις που δημιούργησε ο ίδιος με την πορεία του ήταν ιδιαιτέρως αυξημένες, οπότε ήταν και δύσκολο από την πλευρά του να βάλει στο παιχνίδι τους… πιτσιρικάδες.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι δεν τους βοηθούσε στις προπονήσεις. Όχι μόνο τους βοηθούσε, αλλά τους είχε από πολύ κοντά ώστε να τους συμβουλεύει και να τους δίνει κατευθύνσεις. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Γιώργος Νταβιώτης.

Ο Αυστριακός τον είχε ξεχωρίσει, του είχε μεγάλη αδυναμία κι όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως προσωπικότητα. Θα αναρωτηθούν πολλοί, αφού του είχε αδυναμία γιατί δεν τον έβαλε; Είναι αυτό που αναφέραμε προηγουμένως. Κακά τα ψέματα, η πορεία του Ατρόμητου τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σχεδόν… πρωταθληματική και υπήρχαν σε αυτή τη διετία παίκτες όπως ο Ντάουντα, Ντιγκινί, Ουάρντα, Κουλούρης, Μπρούνο, Ενσικουλού και Ουγκράι στα… καλά τους. Βασιλακάκης, Μανούσος κλπ.

«Και ο Πίντο με εμπιστεύτηκε, αλλά σαν τον Κάναντι… κανείς. Δεν περίμενα ότι ο κόουτς της πρώτης ομάδας θα είναι τόσο πολύ δίπλα μας. Με τι μεράκι δουλεύει ο άνθρωπος… Και συμβουλές να μας δώσει και στήριξη. Ό,τι θέλουμε. Μου έχει πει ότι πρέπει να δουλεύω περισσότερο το αριστερό πόδι και να βάλω δύναμη στο κορμί μου. Πώς να μην το κάνω; Κάθε μέρα τα δίνω όλα για να αποδεικνύω ότι έκανε σωστή επιλογή! Και μακάρι να υπογράψω συμβόλαιο και να πάω προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι, αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο.

Ποσώς ενδιαφέρομαι αν θα κάνω ή όχι διακοπές. Έτσι και αλλιώς, τα τελευταία καλοκαίρια, δεν κάνω. Η ομάδα θα αρχίσει λογικά προετοιμασία γύρω στα τέλη του Ιούνη και θα κάνω το κάθε τι για να μπω και εγώ στο πούλμαν. Τα νησιά μπορούν να περιμένουν!», έχει γράψει ο ίδιος στο athletestories.gr.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε και τον έβαλε πιο πάνω στην ιεραρχία από παίκτες με τριψήφιο αριθμό συμβολαίου, καταλαβαίνετε τι δουλειά έχει ρίξει αυτό το παιδί.

Κλείνοντας κι επειδή είναι της ημέρας, ο 21χρονος στις Πανελλήνιες έβγαλε 19.000 μόρια. «Στις Πανελλήνιες, έβγαλα 19.000 μόρια. Έγραψα 20 φυσική, 19,5 χημεία, 18,8 μαθηματικά και 17 έκθεση. Ήθελα να περάσω ΤΕΦΑΑ, αλλά, μ’ αυτούς τους βαθμούς, ήμουν σχεδόν αναγκασμένος να κοιτάξω πιο ψηλά. Άνθρωποι που εμπιστευόμουν με συμβούλευσαν και το Πολυτεχνείο μπήκε στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment