PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Κεραμέως: Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας


Εκπαιδευτικοί και μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου.

Η επαναλειτουργεία των λυκείων αποτελεί το πρώτο τεστ για την κυβέρνηση που «ξεπαγώνει» μία δραστηριότητα με την διενέργεια των self tests.

Στο εγχείρημα διακυβεύονται πολλά καθώς από την επιτυχία του θα κριθούν τα επόμενα βήματα στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα περαιτέρω χαλάρωση.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε στο 3ο Λύκειο στο Ίλιον και σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ τόνισε πως σήμερα «είναι μια μέρα αισιοδοξίας, γιατί τα παιδιά μας επιστρέφουν και πάλι στις σχολικές αίθουσες», ενώ χαρακτήρισε ως «σημαντικό εργαλείο» τα self tests.

«Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα τους ώστε να μπορούμε να επιλύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν. Προχωράμε βήμα – βήμα σε συνεννόηση πάντα με τους ειδικούς», σημείωσε η υπουργός.

Κανονικά τον Ιούνιο οι Πανελλαδικές

Αναφορικά με τις προαγωγικές εξετάσεις η κα. Κεραμέως ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι ανακοινώσεις, προσθέτοντας ότι πέρυσι είχαν γίνει σχετικές ανακοινώσεις τον Μάιο.

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις είπε ότι θα γίνουν κανονικά εντός Ιουνίου και ότι το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment